Pass

Saadet Partisi (SP) Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, partisinin 4-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği imza kampanyasına vatandaşları davet etti.

1 Mayıs “Emek ve Dayanışma Günü” nü kutlayarak sözlerine başlayan Erol; “Bütün emekçilerin, bütün çalışanların bayramını tebrik ediyorum. Şüphesiz ki bu dünyada, alın teriyle kazanılmış helal bir lokmadan daha değerli bir şey yoktur. Buna karşın, maalesef 1 Mayıs yıllarca ideolojik tartışmaların esiri edildi. Oysa 1 Mayıs, meydanın değil, insanın konuşulması gereken bir gündür. Kalıplaşmış ideolojilerin değil, istismar edilen emeğin haykırılması gereken bir gündür. Emeğin sömürülüyorsa, akıttığın terin hakkı verilmiyorsa; sağcı olsan ne olur, solcu olsan ne olur? Açlık sınırının altında bir asgari ücrete mahkûm ediliyorsan Sünni olsan ne olur Alevi olsan ne olur? Kürt olsan ne olur, Türk olsan ne olur” dedi.

‘24 Haziran bayramların bayram gibi kutlandığı, çalışana insanca yaşam koşullarının sağlandığı yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır’ diyen Erol; “Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu. İnsanı insanla kırdılar biri aç-biri toktu” Bu ülkedeki mesele, sağcı solcu meselesi değildir. Muhafazakâr ya da liberal meselesi değildir. Bu ülkedeki mücadele hak yiyenlerle, hakkı yenenler arasındadır” dedi.

Ülkenin seçime gittiği bu günde Saadet Partisi'nde, davasına sımsıkı bağlı sağlam bir teşkilat olduğunu söyleyen Erol; “ Saadet Partisi’nde millete hizmet için ibadet aşkıyla çalışan bir kadro var. Belki, Saadet Partisi’nin hazineden aldığı trilyonlarca liralık seçim yardımı yok. Kullanacağı devlet uçakları, devlet araçları, devlet imkânları yok. Ama Saadet partisinde inanç var, azim var, bereket var. Vatan söz konusu olduğunda tavizsiz bir gayretle çalışan, fedakârlık abidesi yüz binler var. İşte bu kadro Türkiye’nin güvencesi, Türkiye’nin sigortası, Türkiye’nin teminatıdır. Siyasal tartiler birbirlerinin düşmanı değil rakibidirler. Hepimiz daha iyinin, daha güzelin mücadelesini vereceğiz. Bu yüzden bir çağrıyla başlamak istiyorum, ilk çağrımız şudur; Bu süreçte herkes üslubuna dikkat etsin. Birbirimizi suçlamak, yaftalamak yerine, projelerimizi anlatalım. Bu ülke için, bu millet için yapacaklarımızı anlatalım. Öfkeyle, nefretle değil sağduyu ve nezaketle hareket edelim. Karşı karşıya bulunduğumuz durumun vahametini anlamak için bir araştırmadan bahsetmek istiyorum; Bu araştırmaya göre; İnsanımızın yüzde 74'ü kendisini uzak hissettikleri partinin taraftarlarından biriyle iş yapmak istemiyor. Yüzde 70’i komşu olmak istemiyor. Yüzde 68’i çocuklarının, çocuklarıyla oynamasını dahi istemiyor. Bu tablo gösteriyor ki, siyasetinde meydanında toplumunda bu seçimdeki ilk görevi bu kutuplaşmayı önlemektir. Partilerimiz, düşüncelerimiz, çözüm yollarımız farklı olsa da hepimiz bu ülkenin insanıyız; dertlerimizi, sıkıntılarımızı birlikte çözeceğiz”. Biz kişiler üzerinden değil, ilkeler ve prensipler üzerinden siyaset yapıyoruz. İktidarı değil bozulan düzeni değiştirmek için uğraşıyoruz. Yoksa sistem aynen devam ettikten sonra Ahmet gitmiş-Mehmet gelmiş, A Partisi gitmiş B partisi gelmiş bir anlamı olmaz. Biz kişilerin değil sistemin alternatifiyiz. Bu süreci de kişiler, partiler üzerinden değil, ilkeler üzerinden yürüteceğiz. Çaycuma’mızda 4-9 Mayıs tarihleri arasında Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı göstermek için imza kampanyası başlatıyoruz. Vatandaşlarımızı İlçe Seçim Kurullarına giderek, nüfus cüzdanlarını ibraz edip Sayın Karamollaoğlu’nu aday göstermek için imza atmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2469
03.05.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın