Pass

Zonguldak'ta kesin olmayan sonuçlara göre 5 milletvekillinden 3'ünü AK Parti, 2'sini ise CHP kazandı. 

24 Haziran 2018 günü sandık başına giden Zonguldaklı seçmenler Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Milletvekilliği seçimleri için oy kullandı.

AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Polat Türkmen, ikinci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu, üçüncü sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar ile CHP'nin birinci sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, ikinci sıra Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz milletvekili seçilerek meclise girmeye hak kazandı. 

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Polat Türkmen, 1957 yılı Trabzon Araklı doğumlu ve maden mühendisi. Ticaretle uğraşan Türkmen, AK Parti Zonguldak Kurucu İl Başkanlığı, ardından 22'nci ve 23'üncü dönem Zonguldak milletvekilliği yaptı. Evli olan Türkmen İngilizce biliyor. 

AK Parti 2. sıra Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, 1978 Çaycuma doğumlu. Çolakoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu ve aile şirketinde yöneticilik yapıyor

AK Parti 3. sıra Milletvekili Hamdi Uçar, 1963 yılında Zonguldak doğumlu. Hamdi Uçar, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 2002'de merkez ilçe başkanlığı, 2006 ve 2014 yılları arasında il başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası. 

CHP 1. sıra Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesi doğumlu. Demirtaş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Aynı zamanda avukat olan Ünal Demirtaş, 26 dönem milletvekili. İngilizce bilen Demirtaş evli ve 2 çocuk babası. 

CHP 2. sıra Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 1979 Zonguldak doğumlu. Deniz Yavuzyılmaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu. Elektrik üzerine kendi şirketi olan, Yavuzyılmaz, İnglizce, Almanca ve Fransızca biliyor. 

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3453
25.06.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın