Pass

Uluslararası Sivil Havacılık Günü etkinlikleri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı ve Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanlığı işbirliği ile “Sivil Havacılık ve Türk Hava Kurumu” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa,  Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi Eğitmeni Burakhan Danacı,  Türk Hava Kurumu (THK) Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner ve yönetim kurulu üyeleri ve eğitmenleri, Çaycuma MYO öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Metehan Küçüker’in yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Burakhan Danacı, dünyada ve Türkiye’de sivil havacılık faaliyetlerinin önemini ve gelişimini anlatarak Türk Hava Kurumunun tarihçesi ve faaliyetleri hakkında önemli bilgiler sundu.

Konferans sonunda Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner ve Türk Hava Kurumu Eğitmeni Burakhan Danacı’ya Çaycuma Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Saniye Yücel ve Öğretim Görevlisi Harun Karakavuz tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1333
08.12.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın