Pass

Çaycuma spor kulübü başkanı istifa etmiş. 1 sene boyunca maddi ve manevi kulübün başkanlığını yapan Sayın İsa Erbay’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Antrenör değişir gibi kulüp başkanı değişen Çaycumaspor’a neden kulüp başkanı dayanmıyor. 6 sene alt-yapı üst-yapı yöneticilik yapmış biri olarak neden böyle oluyor konusuna ve çözüm önerilerimi yazacağım; En baştaki sıkıntı, ismi büyük olduğu için harcama kalemleri de fazla oluyor futbolcu peşinat, maç başı paralar, tesis giderleri, maça gidip gelmeler, diğer giderler derken büyük bir gider tablosu oluşmakta bu harcamaları da bir insanın her sene kendisi karşılaması çok zor.

Çözüm önerilerime gelince; Çaycumaspor’un sabit gelirleri artırılmalı, örnek vermek gerekirse; Birkaç otopark geliri, belediye tarafından Çaycumaspor’a verilebilir, halı saha’nın kira geliri ve ya işletme hakkı Çaycumaspor’a verilebilir, TSO ve Esnaf Odası üyelerinden yıllık katkı payı alınabilir, Çaycumaspor üyelerinden yıllık bir ücret alınmalı, ürün satış noktaları kurulmalıdır, yönetime girecek arkadaşlar senelik 5-10 bin TL arası vermelidir, reklam panolarının sayısı artırılmalı burada ki reklam gelirleri sadece Çaycumaspor’a verilmelidir alt yapılarda yeniden yapılanmaya giden kulüp süper amatör içinde gelir kaynakları yaratması gerekmektedir.

Tüm bu kaynakların yaratılması için kulüp başkanının sadece bu işle ilgilenmesi tüm mesaisini bu işe vermesi gerekmektedir, kampanyalar yapması, bağış toplaması, reklam panosu için reklam bulması, STK’lar ile görüş alışverişinde bulunması fikir alışverişinde bulunması gerekmektedir.

Bu iş için bence en uygun kişi Suat Kerçin’dir hali hazırda futbol okulunun yönetiyor yanında Teoman Temelkuran alınmalı genç dinamik yönetim ekibi kurulmalıdır.

Saygılarımı sunarım.


Haber Okunma Sayısı : 10165
24.08.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın