Pass

Sevgili dostlar, ülkeye, millete faydalı olmak dediğimizde bunların içerisinde, en önemlilerinden biri kendi emek ve sermayesini koyarak, kurduğun işletmende istihdam sağlamak, ihracat yapıp ülkeye döviz girdi sağlamaktır.

Geçtiğimiz gün vefat eden değerli iş insanı işte böyle biriydi. İşletmelerinde fabrikalarında bir sürü insan çalıştırıp hem de dünyanın çeşitli ülkelerine ürün satıp ülkemize döviz girdisi sağlıyordu.

YURTBAY Seramik adı bugün ulusal bir marka değerindedir, küçük bir ilçede 14 yaşında fabrika kurup, büyüyerek ulusal bir marka olmak sadece çalışkan olmak ile açıklanamaz.

Bunun içinde ileri zekâ, öngörü, geniş görüşlülük, ekip kurma, bu ekibi beraber çalıştırabilme, kararlılık gerektirir yani hem iyi bir lider hem iyi bir yönetici olmanız gerekir.

Üstelik bunları yaparken 2 evladını elim bir trafik kazasında kaybetti. Mütevazı, kibar, nazik, dürüst biriydi kibir ve egosu yoktu. Dükkânımızın önünden geçerken işlerimizi ve hal hatırımızı sorar selamını esirgemezdi.

Üretim yapmak, istihdam sağlamak, dış ülkelere mal satıp ülkeye döviz kazandırmak, eğitim kurumlarına hayır yapmak bunlar vatana ve millete yapılabilecek en büyük faydalardandır.

Ülkemiz ve bölgemiz adına kendisine teşekkürü bir borç biliriz, hep hatırlanacaktır.

ALLAH rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

 


Haber Okunma Sayısı : 10955
25.09.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın