Pass

Sevgili dostlar, Türkiye’de ki olayları değerlendirme yaparken hükümetin ve muhalefetin, her dediğine tamam, her dediğine hayır dememek gerekir. Kendi şahsım Ak Parti’de siyaset geçmişimiz olmasına rağmen gerek makalelerimizde gerek sosyal medya hesaplarımızda, ekonominin iyi yönetilmediğini, Merkez bankasının bağımsız olması gerektiğini, hukuk ve liyakat taraflarında zaafların olduğunu yazıyoruz hatta TRT‘de Osman Öcalan röportaj vermesini eleştirmiştik.  Terörle mücadelede, doğalgaz ve petrol aramalarında, yerli silah sanayisinde ki başarısına, Azerbaycan’  verilen desteğe, Kıbrıs’ta Maraş’ın açılmasına, Suriye’de yapılan başarılı operasyonlarında övdük.

Eleştirilecek yerde eleştirdik, övülecek yerde övdük bugün herhangi bir futbol takımını tutanlar bile, maç sonunda savunma kötüydü, orta saha iyiydi gibi kendi takımlarına yorumlar getirebiliyor. Sadece aşırı fanatiklerin sesi çıkmıyor gerisini siz anlayın.

Geçen gün bütçe konuşmalarında, Sayın Süleyman Soylu, PKK destekçilerine güzel laflar söylemiş bende sosyal medyada paylaşmıştım altına HDP PKK ile asla ilişkisi olmayan kardeşlerimiz yorumlar yaptılar, doğru yapılan hareketi bile değersiz görüyorlar “ Önceden Soylu şöyle dedi, böyle diyordu “bende”  Değişmeyen tek şey değişimdir” diye cevap verdim.

Siyasette fikirler, görüşler, düşünceler değişebilir, dünyaya bakış açınız değişebilir, yaşam içerisinde aldığınız eğitim, bulunduğunuz ortam, inceleme ve araştırmalarınız sizi başka bir düşünceye çekebilir liyakat, dürüstlük, ahlaki değerler, temel insan haklarına saygı bunları değiştirmeden farklı düşünce yapılarına insanlar geçebilir.

Fikir ve düşüncelere saygı çerçevesinde birbirimizi anlayarak ve dinleyerek bakarsak ortak ve faydalı sonuçlar elde edebiliriz.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, saygılarımı sunuyorum.


Haber Okunma Sayısı : 12830
17.12.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın