Pass

Çaycuma Ülkü Ocaklarında görev değişimi gerçekleşti. Çaycuma Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Ömer Yanık görevi Ercan Özkara ya teslim etti. Devir teslim törenine İl Ocak Başkanı Murat Taşkıran, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve çok sayıda Ülkü Ocakları mensubu katıldı.

Bayrağı devir alan Ocak Başkanı Ercan Özkara; “Davamızı ve bayrağımızı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ülkü ocakları bu vatanın vatanperver evlatlarının yetiştiği bir yuvasıdır. Bizler Çaycuma’daki gençlerimizi bu ruh ve anlayışla ülkeye yararlı birer ülkücü olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bize bu görevi layık gören İl Başkanımız Murat Taşkıran'a teşekkür ederim. Ayrıca 3 yıl boyunca görevi yürütmüş olan Ömer Yanık başkanımıza da emeği ve Çaycuma'mıza verdikleri katkı için teşekkür ederim. Var olsun ülkücü hareket” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1015
09.12.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın