Pass

     1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi Adalet ve Kalkındırma Partisi’nden (AKP) milletvekilliği aday adayı olan Bayram Berber Çaycuma Ekspres Gazetemize ve Çaycuma TV’mizi ziyaret etti.


    1 Kasım Pazar Günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olan Çaycuma Ak Parti Teşkilatının kurucusu olan Bayram Berber, Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV’nin İmtiyaz sahibi Hasan Miyanyedi’yi ziyaret etti.

    Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Bayram Berber ziyaretinde şunları dile getirdi; “Ak Parti 2001-2002 yılları arasında kurucu ilçe Başkanlığı yaptım. 2002 yılı 3 Kasım seçimlerinde 22. Dönem Milletvekili adayı oldum yapılan bütün Genel ve Yerel Seçimlerde Ak Partinin göstermiş olduğu bütün adayları destekledim. Teşkilatımızla gönül bağım hiçbir zaman kopmadı. Bu erken seçim 1 Kasım genel seçim kapsamında ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçte bölgemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak insanımızın huzuru ve refahı için il, ilçe, belde, kadın kolları, gençlik kolları, çok değerli Zonguldak halkımızla beraber, 3 veya 4.üncü milletvekilli almak için bütün gayretimizi göstereceğiz.1 Kasım Genel seçimleri ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 2166
04.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın