Pass

 

 

Çaycuma’da akıllara durgunluk verecek dolandırıcılık olayı yaşandı. Dolandırıcılar kız alma vaadi ile ilçeye gelerek bir kişiyi tam 7 bin dolar ile dolandırdı.   

Olay, Çaycuma 2. Noterliğinde meydana geldi. İddiaya göre, Bingöl ilinde ikamet eden İ. G. İsimli şahıs internet üzerinden otomobil satışı yapılan bir sitede gördükleri bir aracı E.A. ile M.A.’ya satmak istedikleri ancak ilanda numarası yazılan K. C. İle irtibat kurduklarını ve bu şahıslara otomobili almak için kız alma vaadi ile Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine geldikleri kaydedildi. Ayrıca N.C. adına düzenlenen kimliğin ise sahte olduğu da belirtildi. Şahıslar dolandırıldıklarını anlayarak Çaycuma İlçe Çarşı Polis merkezine gelerek burada ifade verdi. İ.G. ile E.A. verdikleri ifadelerinde şahısın Bingöl’den buraya geldiğini ve aracı burada satmak istediklerini ancak noterde olduğu sırada N.C. isimli şahısın “Aracımdan ruhsatı alıp geliyorum” demesi üzerine ortadan kaybolduğunu ve yanında da mağdurların getirdiği yaklaşık 7 bin dolar Türk parası karşılığı olan yaklaşık 29 bin 150 TL ile para ile şahısın ortadan kaybolduğu ifadesini verdi. Sahte kimlik ile olay yerinden kaçan sahte isim kullanan N.G., gerçek kimliği olan İ.G. ise polis tarafından her yerde aranıyor. Olayda sahte plaka ile Çaycuma’ya gelen araç ise polis tarafından inceleme altına alındı.

 


Haber Okunma Sayısı : 2417
13.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın