Pass

Son günlerde yaşanan terör olayları sonrası yaşanan tepkilerin şiddete dönüşmemesi çağrısında bulundu. Yazılı bir açıklamayla vatandaşları sükunetli ve sağduyulu olmaya çağıran Özbakır, teröre tepki gösterirken ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanların tuzağına düşülmemesi gerektiğini vurguladı.  

Hüseyin Özbakır açıklamasında,” Teröre tepki verirken şiddete hayır demek, sükunet ve itidal ile davranarak birlik beraberliğimizi korumak ve bizi düşürmek istedikleri tuzağa düşmememiz gerekmektedir, Gün sağduyu ve itidal günüdür.

Bu aziz vatanda güçlüklerle, ağır bedeller ödeyerek tesis edilen huzurlu ve güvenli yaşama sahip çıkma zamanıdır. Verilen mücadelemiz toprak bütünlüğümüze ve can güvenliğimize kastetmiş teröriste ve her türlü teröre karşıdır.

En temel vatandaşlık haklarından birisi olan gösteri ve protesto hakkınızı art niyetli kişilerin tahriklerine kapılıp, provokasyonlarına aldanıp mala ve daha kötüsü cana kast noktasına getirmemek gerekmektedir.

Bu hassas ve üzücü süreçte sağduyu ve metanet vazgeçilmezimiz olmalıdır. Birbirimize daha fazla kenetlenerek terörün karşısında dimdik durarak evet içimiz kan ağlayarak ama hep beraber dostumuzu düşmanımızı iyi bilerek yolumuza devam etmeliyiz.

Aksi söz konusu olur ise terör, gerçek amacına ulaşma yolunda sahip olduğumuz güçlü kardeşlik bağlarımızı zedelemiş, et ve tırnak olan kardeşler arasına fitne sokmayı başarmış olacaktır. Unutulmamalıdır ki, terörün ve destekçilerinin cezasını hukuka uygun olarak devletimiz, (Yargı) verecektir. Terörü hep birlikte inançla, sabırla ve azimle yeneceğiz. Bu millet de bu devlet de buna muktedirdir” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1768
17.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın