Pass

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 1-5 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Özbakır; “Ülkemizde, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle, Her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde Camiler  ve Din Görevlileri Haftası Olarak kutlanmaktadır, Din görevlilerimizin Ülkemizde çok önemli bir yeri bulunmaktadır.

İslam toplumlarının çoğunda “MESCİT” sözcüğü kullanılırken Ülkemizde “CAMİ” tabirini daha çok ön plana çıkartmış bulunuyoruz, Camilerimizin toplum içerisinde ki yeri ve önemi çok yüksektir. Halkımızla beraber camileri ayakta tutan sizlersiniz ve bu hafta sizin haftanızdır.

Yaşadığımız dönemde Gerek basından, gerek sosyal medyadan duyduğumuz, insanı insan yapan birçok değerin insanlık semasından insanlığın hayatından gün be gün çekildiğine şahit olmak bizleri üzmektedir, Bu üzücü durumlar karşısında, sadece dua etmek, gözyaşı dökmek, iman sahibi kimseler için yeterli değildir, Güzel tabloların ortaya konulabilmesi için  yüce Kuran’ın mesajına ve Hz.Muhammed’in (SAV) hayat iksiri mahiyetindeki mesajlarına kulak vermemiz gerekmektedir. Camiler  gönüllerin kırıldığı yerler değil, kalplerin tamir edildiği kutsal mekânlardır.

Camii merkezli hizmetlerimizin önemi çok fazla olmaktadır,  camilerimiz kadın- erkek tüm müminlerin ibadet yeridir, Kadın kardeşlerimizin rahatça ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gerekli ortam TÜM Camilerimizde Zonguldak Diyanet İşleri Müftülüğümüz  tarafından gereken hassasiyet ve önemle hazırlanmış olduğunu görmekteyiz,  Camiler ve Din görevlileri haftasının tüm Din görevlilerimize, camilerimize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını  temenni ediyorum” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1811
05.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın