Pass

AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Akın Kaymak önceki gün amcası Celal Gülşen’i kaybeden Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kaymak’a AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu da eşlik etti.

Kaymak; “Sayın Başkanımız yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere katkı çok önemli oldu, bunun için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldu. Hep birlikte çalıştık, ancak millet iradesi 7 Haziran’da sandığı bu şekilde tecelli etti. Bizleri sevindiren, vatandaşlarımızın tekrar AK Parti’yi birinci parti yapmalarıydı. Ancak, tek başına iktidar çoğunluğu vermediler. Bizlerin parti olarak bumlardan çıkarmamamız gereken dersler vardı. Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da eksikliklerimizi değerlendirdik. Allah naip ederse Kasım’da bunları tamamlayarak gireceğiz. Ankara’da dün seçim beyannamesi açıklandı. Seçim beyannamesinde halkımızın buçuk aylık nabzı tutuldu. Genel Merkezimiz bunu göz önünde bulundurarak toplumun her kesime dokunabilecek edebilecek bir beyanname hazırladı. Ümit ediyorum ki vatandaşımız Kasım’da istikrardan yana olur. 7 Hazirandan sonraki 4 aylık süreç çok acı şeyler yaşattı. Askerimizden ve polisimizden şehitler verdik. Paralel yapı ve örgütler malum medya bir şer güç oluştu, Cumhurbaşkanımıza saldırdılar. Bunların yaşanmamasını isterdik. İnanıyorum ki bütün bunlardan sonra bizlerin de partiler olarak yeniden 1 Kasım’da vatandaşlarımızın karşısına çıktığımızda inşallah hem Çaycumalılar hem Zonguldak ta ve tüm Türkiye’de vatandaşımızın teveccühünü kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Büyüklerimizin yanımızda olması ve destek vermesi bizleri çok mutlu edecektir. 7 Haziran’da olduğu gibi bu seçimde de bizlerin yanımızda olacağınıza inancımız sonsuz. Sizlerin de desteğini alarak Çaycuma’da daha iyi sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Gülşen ; “Biz bu süreçte adaylarımızın değerli çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Bizde geçmişte hizmetlerde bulunduk. Birlik bütünlük moral ve motivasyon teşkilatlara aşılanması gerekiyor. Büyük projelerin hayata geçmesini tüm Çaycuma halkı beklemekte. Tabi çok çalışmak ve mücadele etmek lazım. Bu ince uzun yolda tüm teşkilattaki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ardından AK Parti eski İçe Başkanı Vedat Emeksiz’i ziyaret eden Kaymak partiye katkılarından dolayı Emeksiz’e teşekkür etti.

Vedat Emeksiz, Kaymak’a ziyaretlerinden memnuniyeti dile getirirken; “Yaklaşmakta olan bir genel seçim dolayısıyla seçim çalışmaları hızlanmış durumda. Bizlerde 10 yıl aktif olarak siyasetle uğraştığımız için sizlerdeki yoğunluğu şuan ziyadesiyle biliyorum. Kolaylıklar diliyorum. Gerek 7 Haziran seçimlerinde gerek 1 Kasım seçim listelerinde isminizin yer alması için bizlerde gerekli çalışmaları yaptık. 7 Haziranda ummadığımız bir sonuç aldık, Teşkilatımızla birlikte gerekli çalışmalar yaparak 13 yıldır iktidar olan ak partinin tekrar iktidar olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bayram Berber de kendisini ziyaret eden Kaymak’a şunları söyledi; “Muhtar bile seçilemez denilen kişi bugün Cumhurbaşkanı oldu. AK Parti 2002 yılından bu tarafa Türkiye ye çok şeyler yaptı. 1 Kasım seçimleri ülkemize hayırlı olsun. Ayağınıza sağlık. İnşallah tek başına iktidar olup bu KAOS ortamından kurtulacağız. Hizmetlerimize devam edeceğiz”.

Kaymak Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Bostancı’ya da ziyaret de bulundu. Bünyamin Bostancı’nın partiye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; “ Başkanımızın katkılarını yine bu seçimlerde hissedeceğiz. Yardımlaşma ve dayanışma içinde olup tekrar partimi iktidara taşıyacağız. 7 Haziran seçimlerinde kendimizce öz eleştiri yaptık. Toplumun tüm kesimlerine dokunacak bir seçim beyannamesi hazırladık” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Bostancı tüm partililerin seçimlerde hep birlikte olduğunu ifade ederek; “İnşallah Akın Bey seçimlerde göreve getirme şansımız var. Çünkü Zonguldak’tan ne kadar çok milletvekili meclise giderse, o kadar çok güçlü olacağız. Zonguldak olarak buna ihtiyacımız var. İnsanlarımıza bunu anlatmamız lazım. İnsanlarımız sıralamaya göre oy veriyor. Hâlbuki oy verilmedikçe 1’nci sıradaki dahi seçilemez. Koşturmamız lazım. Muhalefettekilerin sadece oturduğunu gördük. Bakın Ali İhsan Köktürk Çaycuma’ya ne verdi? Ne verebilirdi. Futbol takımı gibi parti tutulmaması lazım. Her kesimi göz önünde bulundurmak lazım. Partiye oy vermeyenleri ikna edersek yine aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 


Haber Okunma Sayısı : 2820
06.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın