Pass

Nebioğlu Ak Parti Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, hem doğum gününü hem de 1 Kasım zaferini kutladı.

Nebioğlu Belediye Başkanı Aydoğan, 28’nci Yaş gününü kutladı. Başkan Aydoğan; “1 Kasım seçim sonucunda beldemiz Ak Parti’yi her zaman olduğu gibi tekrar 1’nci parti yapmıştır. Seçim zaferini yaşadığımız bugün tüm personelimiz ile birlikte bu güzel günü kutladık. Ayrıca geceleri saymazsak 28’nci yaş günümüzde kutlayan tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

56 yaşıma girdim. Çocukluğumdan gençlik yıllarıma hayatımın tüm anılarını yaşadığım bu güzel beldem de Nebioğlu halkına hizmet etmekten hep onur ve gurur duydum. Bundan böylede halkım için hizmet etmeye devam edeceğim. Türkiye’de tek başına iktidara gelen Ak partimiz Nebioğlu’nda da 1’nci gelerek bizlerin yüzünü güldürdü. Belediye olarak iktidarın gücünü sizin gücünüzle birleştirip Nebioğlu Belediyesini daha güzel yerlere taşıyacağım. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.




Haber Okunma Sayısı : 2280
02.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın