Pass

Dünyanın İlk kadın su altı ressamı Figen Ramazanoğulları, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde 5’nci kişisel resim sergisini açtı.

Açılışa, Çaycuma Belediye Başkanı, ADD Çaycuma Şube Başkanı Şeref Köktürk, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadile Uyan ve yürütme kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Hedefinin yüksek olduğunu ve ilk sergisini 2013 yılında açtığını söyleyen Figen Ramazanoğulları; “Bu sergim 27 yılımın eseri. Şimdiye kadar eserlerimi hiç birini satmadım, ihtiyaç duymadım. Eserlerimin eksilmesini istemedim. Çaycuma’da ilk resim sergisini açan bayanım. 36 eserimin olduğu bu sergim 7 Aralık Pazartesi tarihine kadar açık kalacak. Bundan sonraki hedefim İstanbul Beyoğlu ve Cihangir’de sergi açmak. İlk beş yıllık hedeflerim arasında ise sanatın merkezi olduğu gibi İtalya’da resim sergisi açmak var. İtalya Kültür Bakanlığı ile telefon görüşmelerim oluyor. Bildiğiniz gibi ev hanımlığından buralara geldim” diye konuştu.

Çaycuma Belediye Başkanı ise şunları söyledi; “ Güzel bir etkinlikte sanatseverle bir araya geldi. Figen Hanım güzel resimler yaparak Çaycumalıları resimleri tanışmasını sağlıyor ve hocalık yapıyor. Kültür Merkezimiz yine güzel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Çaycuma birçok ilçeden farklı özelliklere sahip, Türkiye’nin yüksek nüfuslu yerlerinde böyle olaylara tanık olmak mümkün olmuyor. Çaycuma büyüyecek kültür ve sanat faaliyetleri de bir taraftan çoğalacak. Hepimizin huzurunun bozulmamasını ve daha iyi günlere gitmesi dileklerimi iletiyorum”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin adından sergi gezildi. Ramazanoğulları’nın 27 yıldır kullandığı paleti ilgi gördü. Ramazaoğlları aynı zamanda Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda resim dersleri veriyor.


Haber Okunma Sayısı : 2404
03.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın