Pass

 Çaycuma OSB’de Erasmus Avrupa Projesi kapanış toplantısını gerçekleştirdi.

2014 Hareketlilik döneminde Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanmış olan Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği çerçevesinde desteklenen; “Demir Dışı Metallerin Kaynağında Gazaltı Kaynak Uygulamalar” adlı Erasmus + KA1 Hareketlilik Projesi’ne ait Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Dalı Öğrencilerinin Avrupa’daki staj çalışması Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Gücük ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özgür Okur’un katılımı ile Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş ‘ye ait işyerinde çalışanlarında katıldığı toplantıda staj eğitimine ait içerik, bilgi ve belgeler Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayici ve işveren temsilcileri ile paylaşıldı.

Staj çalışmasına ait bilgilendirme toplantısı, Proje Koordinatörü ve Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Koordinatör Müdür Yardımcısı Erhan Nergiz tarafından gerçekleştirildi.

Nergiz, öğrencilerin Avrupa’daki eğitimleri sonrasında şuan itibari ile gaz altı kaynak teknolojisi ile her türlü demir dışı metallerin kaynağını ( Alüminyum, Bakır, vb.) yapabildiğini, geçtiğimiz günlerde kendi okulundaki Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerine de proje sonuçları ve içeriği ile ilgili o bilgilendirme yapıldığını söyledi. Toplantıda; Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Dalında Eğitim alan öğrencilerinin “Demir Dışı Metallerin Kaynağında Gazaltı Kaynak Uygulamaları“ Erasmus + KA1 Hareketlilik Projesi’ne ait staj çalışmasının eğitim içeriği ve öğrencilerimizin aldıkları mesleki eğitimlere ait video, resim ve bilgiler paylaşıldı. Proje kapsamında her bir kurumdan 10 öğrenci ve bir refakatçi öğretmenden oluşan Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Dalında eğitim alan 30 öğrenci ve 3 öğretmen Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanmış olan proje çerçevesinde Avrupa’da geçirdikleri 30 günlük eğitim ve kültürel programlarını tamamlamışlardır. 28 Şubat 2015 - 30 Mart 2015 tarihlerinde İspanya / Barcelona’da bulunan Moveu European Mobility Professional Services S.L, 02 Mayıs 2015 – 01 Haziran 2015 tarihleri arasında ise Almanya / Berlin’de OTA Ausbildung Centrum, İsveç / Stockholm’de bulunan Sagbacks Gymnasium kurumlarında başlayan staj eğitim programları profesyonel kaynak eğitim enstitüsünde ve çeşitli atölye ve Metal Teknolojisi Alanına ait işveren sektörleri ile işbirliği içerisinde başarılı bir program dâhilinde tamamlanan üç akışlı projemizin akışları bitirilmiş olup, ülkemize dönen öğrenciler yurt dışında katıldıkları eğitime ait belgelerini teslim aldılar. Öğrenciler yurt dışında bulundukları süre içerisinde mesleki bilgi beceri ve deneyimlerini artırmanın yanında gittikleri şehirlerde tarihi ve turistik yerleri gezmekle beraber o ülkelere ait kültürün yakından izlenmesi ve Avrupa’daki insan yaşamı ile iş ilişkisinin yerinde gözlemlenmesi konusunda önemli deneyimler kazandılar. Ayrıca mesleklerine ait “Demir Dışı Metallerin Kaynağında Gazaltı Kaynak Uygulamalarının” Avrupa deneyimine de sahip olma şansı yakalayan öğrenciler bu deneyim ve tecrübelerini kurumlarındaki ve aynı meslek kolundaki sanayi sektörü ile paylaştılar.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2317
18.12.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın