Pass

Diyanet İşleri Başkanlığına yapılan iftira ve saldırılar karşısında Diyanet alanında etkili ve yetkili olan sendika Diyanet-Sen ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ eylemi yapacak. 19.01.2016 Salı günü saat 11.00’de Türkiye genelinde eş zamanlı gerçekleştirilecek olan eylem Çaycuma’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak.

Konu ile İlgili yazılı bir basın açıklaması yapan Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç; “Son günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinde olumsuz algı senaryoları oynanmaya ve uygulanmaya başlandı. Milletimizin göz bebeği olan Diyanetimiz, tamamen kurgu, yalan ve iftiralara dayanılarak, tarihinde görmediği şekilde yıpratılmak ve insanların nazarında kapatılması gereken bir kurum haline getirilmek istendi. Ancak bu oyunların tutması mümkün değildi ve tutmadı. Kimin ne olduğunu çok iyi bilen aziz milletimiz Diyanet İşleri Başkanlığına sahip çıktı ve çok kısa sürede bu oyunları bozdu.

Bizler de Zonguldak ve Çaycuma halkı olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Sayın Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez’in her zaman olduğu gibi bugün de yanında olduğumuzu belirtmek ve göstermek için 19.01.2016 Salı günü meydanlara iniyoruz.

İnşallah Salı günü saat 11.00’de Çaycuma Kent Merkezinde Cumhuriyet Meydanında  ‘Diyanetime Dokunma- Diyanetine Sahip Çık’ eylemi ile Diyanet’imize sahip çıktığımızı bir kez daha bütün dünyaya göstereceğiz. Saygıdeğer  Çaycuma halkımızı bu önemli ve anlamlı eylemimize bekliyoruz.”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1897
18.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın