Pass

“Diyanet İşleri Başkanlığının  "Cami ve Gençlik" teması ile Camilerde Gençlik Buluşmaları devam ediyor.

İlçe Müftülüğü önderliğinde Gençlik Komisyonları kurularak Çaycuma 20 bölgeye ayrıldı. İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu; “Sabah Namazında 7'den 77'ye Cami ve Gençlik Buluşması’ adı altında cami cemaatimizle buluşuyoruz.” dedi.

Arcaklıoğlu;“Camiler; ibadet etme, Allah'ı anma, eğitim-öğretim mekânıdır”

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu;“Bu hafta düzenlediğimiz buluşmamızda 7'den 77'ye tüm Köylerimizi buluşturup köylerimizi bayram havasına sokuyoruz. Camiler; ibadet etme, Allah'ı anma, eğitim-öğretim, birlik ve dirlik, huzur ve sükûn mekânlarıdır. Bu itibarla dinimiz; camilere büyük önem vermiştir. Camiler, bulundukları yörenin sosyal hizmet ve ilişkilerinde, devamlı ışıldayan ve çevresini aydınlatan birer kandil gibidirler. Bu sebeple camilerle aramızdaki bağları sıcak tutalım, çocuklarımızı ve torunlarımızı da camilere alıştıralım.” ifadelerini kullandı.

Karapınar ve Taşçılı Gençlik buluşmalarının bir uyanışın işareti olduğunu söyleyen Karapınar Bölge sorumlusu Din Görevlisi Ahmet Aydın; “ Camilerin daha işlevsel hale getirilmesi için bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirterek, Müminlerden uzak kalan camilerin, matem havasına büründüklerini ve onların mahzun bırakılmaması gerekmektedir” dedi.

Buluşmaya Karapınar merkez ve yakın mahalleleri, Ayvazlar, Burunkaya, Dereli, Kalafatlı, Karamusa, Aliköy, Kadıoğlu, Güzelyurt ve Taşçılıdan gelen gençlerimiz katıldılar.

Oldukça bereketli geçen bu buluşmaya ev sahipliği yapan aynı zamanda Bölge Koordinatörlerimiz Ahmet Aydın, Erdoğan Altunbaş hocamız ve gençlerimizi bir araya getiren Tüm Din Gönüllülerimize, Karapınar Belediye başkanımıza, Taşçılı Muhtarımız Şahin Keserci’ye, Buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan Gökçebey Kaymakamlığı özel idare Müdürümüz İzzet Turpçu her biri pırlanta gibi olan kıymetli gençlerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2669
04.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın