Pass

Çaycuma İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 2016 Yılı Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Meclis Toplantısı, Birlik Üyesi 83 Köy Muhtarından 77 Köy Muhtarının, 5 üyeden oluşan İl Genel Meclisi Üyelerinden 5 üyenin katılımı ile Birlik Başkanı Kaymakam Serkan KEÇELİ başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimleri yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonu´nda yapılan seçim Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli başkanlığında yapıldı. Yapılan seçime, İl Genel Meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Yapılan seçim ilk olarak saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Daha sonra yapılan seçimle ilgili muhtarları ve encümenleri bilgilendiren Konuşma ile gerçekleşti.

Genel kurulda konuşan Kaymakam Keçeli seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu. Birliğe yakışır bir seçim olması temennisinde bulunan Keçeli; “2 muhtar, 2 de encümen üyemizin seçileceği Köylere Hizmet Götürme Birliğine aday olan Muhtar ve İl genel meclisi üyelerine şimdiden başarılar diliyorum, Programa katılım gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Meclis toplantımıza, özellikle seçim olan toplantımıza muhtarlarımızın büyük çoğunluğu geliyor. Bu da demokratik katılım açısından çok önemli, çünkü burada bir yıl hizmet edecek encümen üyelerimizi seçiyoruz, bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

1 yıl boyunca görev yapacak “Birlik Encümeni” seçimlerinde; Birlik Encümenliğine, İl Genel Meclis Üyelerinden Siyami Akçaalan 82 oy ve Halil Gencer 82 oy alarak seçilmiştir.

Köy Muhtarlarından Karaahmetler köyü muhtarı Bahtiyar Kararmış 46 oy, Muhsinler Köyü Muhtarı İsa Musluoğlu 34 oy alarak Encümen Üyeliğine seçildiler. Yapılan seçimin ardından birliğe seçilen adaylar, kendilerini destekleyen köy muhtarlarına teşekkürlerini ilettiler.  

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3069
15.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın