Pass

Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde Saltukova'da açılmış olan dikiş ve nakış kurslarının yılsonu sergisi açılışı yapıldı.

Açılışa, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy, Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Muhammet Ardıç, Saltukova Belediye Başkanı Vekili Erdoğan Demirel, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,"Saltukova'da iki farklı kursumuzun yılsonu sergisi açılışı yapmak için toplandık. İçeride göreceğimiz eserler el emeği, göz nuru büyük emeklerin sonucunda ortaya çıkan eserleri göreceğiz. Ben kurslarımızın çok önemli bir görevi icra ettiğine inanıyorum. İçerideki ürünlerin ortaya çıkmasında emeği geçen başta hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Beldemizde sadece dikiş-nakış değil kadınlarımızın yoğunlukla katıldığı diğer kurslarımızda sayısının artarak devam etmesi temennisi ile yılsonu sergimizin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış konuşması yapan Çaycuma Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy,"Saltukova'da düzenlemiş olduğumuz 2 adet dikiş ve nakış yılsonu sergisini kursiyerlerimiz ile birlikte hazırladık. Ben içeriyi gezdim, gördüm çok farklı çalışmalar elde edilmiş, çok farklı alanlarda çalışmalar yapılmış ve güzel şeyler ortaya çıkmış. Ben kurslarda kursiyerlerimizin becerilerinin arttığına geliştiğine inanıyorum. Bununda örneği ve kanıtını içeride göreceğiz. Kursiyerlerimiz ile beraber olduğumuz zamanlarda yaptığımız konuşmalarda kursların rehabilite olduğunu görüyoruz. Biz kurslarımız sayısını beldelerde ve merkezde arttırmaya çalışıyoruz. Saltukova'da 2015'den bu yana toplamda 16 tane kurs açtık. Bunun içinde, dikiş nakış, bilgisayar, gitar, aile eğitimi, bağımlılık kursları olmak üzere 16 kursta tane kursta 268 tane öğrenciye eğitim verdik. Bu sayımız önümüzdeki yıllarda artacak bizim hedefimiz sayıyı arttırmak" dedi.

Serginin ardından açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2977
30.04.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın