Pass

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anma etkinliği düzenlendi.

Bir kafede gerçekleştirilen etkinliğe; Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan, Zonguldak Eğitim Sen Genel Sekreteri İsmet Akyol, ADD Çaycuma Şube Başkanı Kıvılcım Kalyoncu, CHP Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çakır, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Murat Kardaş ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çakır günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Bizler Mustafa Kemal’in gösterdiği yolda yürümeyi ilke guru ve şeref edinmiş insanlarız. Bizler Deniz’lerden aldığımız emaneti gelecek kuşaklara aynı kararlılık ve heyecanla teslim edecek olan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin özgür gençleriyiz. Hayatlarını hiçbir tereddüt düşmeden, memleket yoluna feda eden ağabeylerimiz bize ışık gösterici yegâne etkendir. Patlayan bombalar, düşen roketler ve her gün peş peşe içimizi yakan şehit haberleri, içinde bulunduğumuz durumun ne kadar ürkütücü ve korkutucu olduğunu ispatlar niteliktedir. Her an bomba patlaya bilir endişesiyle topluluklardan kaçar hale gelmişken, bizim burada olduğumuz korkmuyor olduğumuzun en büyük kanıtıdır. Hepimizin içinde bir yerlerde halen acıların yaşandığına eminim. Dileğim o ki artık acılarla mücadele etmek değil, bilimle uğraşıp ülkemizi daha yüksek seviyelere çıkarmaktır. Yıllar önce Deniz, Mahir Yusuf, Hüseyin, Taylan, Sinan ağabeylerimiz, nasıl memleket uğruna kendilerini hiçe saydılarsa, bizde aynı cesaret ve güvenle göreve hazırız. İnanıyorum ki, bizim azmimiz ve çabamız, bu ülkeyi yaşanacak bir Türkiye’ye çevirecektir. Biz inanıyoruz, başaracağız ve kazanacağız. Çünkü içinde gençlik olmayan tüm hareket ve eylemler başarısızlığa mahkûmdur” diye konuştu. Ardından CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Murat Kardaş, gençliğin kendini anlatışı metnini okudu. Gençler tarafından Deniz Gezmişi anlatan şiirler okundu. CHP Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çakır Deniz Gezmiş’in ailesine yazdığı son mektubu seslendirdi. Deniz Gezmiş’in okul arkadaşı Çaycumalı Avukat Aziz Odabaş ise duygularını şöyle ifade etti; “Çok mutluyum. Genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben o değerli dostumu 1963 yılında 53 yıl önce İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde kayıt yaptırırken tanıdım. Bir gün beraberliğimizden sonra 1964 yılında başlayan yürüyüşlerde beraber bulunduk. 3 yıldan fazla o olaylarda 600-700 kişi bizimle beraberdi. Şimdi o günleri yaşar gibi oluyorum. O heyecanı yaşıyorum. Biz o gençlik olarak çok zor dönemlerden geçtik. O gençlik çok delikanlı ve çok cesur insanlardı. Rahmet dilemiyorum, çünkü onlar halen yaşıyorlar. Biz hala o sorumluluğu yaşıyoruz. Onları kalbimizde yaşatıyoruz” dedi. Son olarak canlı müzik eşliğinde söylen türkülerle program sona erdi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2176
07.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın