Pass

Çaycuma'da Hayriye-Hayrullah Saki Anaokulu öğrencileri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonunda mezuniyet töreni düzenledi.

Törene, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Millî Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Okulu yaptıran ve adını veren Hayriye-Hayrullah Saki, Çaycuma Belediye Başkanı, Okul Müdürü Özlem Boşnak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören’de Konuşma yapan Çaycuma ilçe Kaymakamı Serkan Keçeli şunları söyledi; “Bugün Hayriye-Hayrullah Saki Ana Okulundan, Güzel Eğitim yuvasından Çocuklarımızı Mezun ederek ilkokula uğurluyoruz. Okulumuz çok güzel bir eğitim sezonu geçirmiştir. Okulumuzun yapımında Büyük emek sahibi olan Hayriye-Hayrullah saki başta olmak üzere Milli Eğitim camiasını, Okul idaresini, Öğretmenleri ve velileri tebrik ediyorum. Çocuklarımızın yolu ve bahtı açık olsun. Mezuniyetleri hayırlı olsun” dedi.

Okula Eşi ve Kendi adını veren Hayrullah Saki; “2011-2012 öğretim yılında inşaatını bitirerek Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettiğim Okulumuz Meyve vermeye devam ediyor. Bugünkü çocuklarımla birlikte Beşinci Mezunlarını ilkokula göndermenin mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımız okulumuzda gayet düzgün yetişiyor. Eğitim ve öğretimi kaliteli bir kadroyla gerçekleştiriyoruz. Okulumuz çevrede örnek olarak gösteriliyor. Başta Kaymakamımız olmak üzere, Millî eğitim müdürümüze, okul idarecilerine ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Ömrümü Eğitime adadım kalan ömrüm de feda olsun “dedi.

Anaokulu Müdürü Özlem Boşnak,  yaptığı açıklamada, anaokulunun yaşama en iyi başlangıç olduğunu söyledi.

Anaokulunun çocuğun fiziksel, duygusal, zihinsel, dilsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığını ifade eden Okul müdürü Özlem Boşnak, "Çocuk burada belirli kurallar içerisinde yaşıtlarıyla iletişime geçerek oyun oynamaya, paylaşmaya, öğrenmeye başlar. Kendini ifade etmeyi öğrenip, yaratıcı yön ve becerilerini fark ederek sosyal bir birey olarak yetişmeyi öğrenir. Yani okul öncesinde yaşadığı ve gördüğü olaylar, çocuğun kişiliğinin temel taşlarını oluşturur." diye konuştu.

Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3556
04.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın