Pass

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla yürütülen proje kapsamında Çaycuma’da başarılı köy okulu öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

Barbaros Kutlutaş Ortaokulu bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine; Kaymakam Serkan Keçeli, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Emre Halaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Öğrencilerine bisikletlerini verirken dikkatli kullanmaları konusunda uyaran Kaymakam Serkan Keçeli; “Obezitenin önüne geçmek ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan proje kapsamında birçok öğrencimize bisiklet hediye edildi. Öğrencilerimizin bisikletleri ile araç yollarına çıkmamalarını istiyor, iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Emre Halaç proje kapsamında öğrencilere sağlıklı yaşam kültürünün aşılanması, fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması ve bu alanda ilgi oluşturulmasının amaçlandığını söyledi.

Törende 60 adet bisiklet köy okullarında öğrenim gören başarılı öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerin mutluluklarına velileri de ortak oldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3498
17.06.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın