Pass

15 Temmuz darbe girişimin ardından Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çaycuma’da da başlatılan Demokrasi Nöbetleri devam ediyor.

Cumhuriyet meydanında önceki gün yatsı namazının ardından gerçekleşen nöbete Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleşen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “15 Temmuz cuma gününden bu yana geceden sabaha terk etmediği meydanlarda "demokrasi nöbeti" tutmayı sürdürdü. Bağımsızlığın simgesi Türk bayraklarıyla meydanları dolduran, demokrasiye ve milli iradeye hazırladıkları pankartla da sahip çıktığını gösteren vatandaşlar, Edirne'den Van'a, Ankara'dan Diyarbakır'a tüm illerde meydanları kırmızı-beyaz renklerle donattı. 81 vilayetimizdeki her görüşten, her meşrepten insanımızla verdiğimiz şu görüntü var ya işte bu görüntü inanın ülkemizin düşmanlarını en az 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür, kahretmiştir. Bu manzara, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağının ilanı ve ispatıdır. 15 Temmuz bu ülkenin yıkılmayacağını göstermiştir. Birlikteliğimizi kimse bozamayacak, Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere destek veren tüm siyasi partilere, dernek başkanı ve odalara teşekkür ediyorum”dedi. Milletin iradesini yok sayanların 15 Temmuz gecesi ortaya çıktığını ancak vatandaşların darbecilere karşı gösterdiği başarı ile Türkiye'nin asıl sahipleri olduklarını bütün dünyaya gösterdiğini anlatan Çolakoğlu, böylece demokrasinin daha da güçlendiğini ifade etti.

Her akşam nöbete katılan Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık Türkiye’nin haince bir planla karşı karşıya kaldığını belirterek, Türk Milletinin şanlı direnişi ile bu planının bertaraf edildiğini söyledi. Sarsık; “Demokrasiyi ve milli iradeyi sekteye uğratmaya çalışan şer güçler bir kez daha harekete geçti. Türkiye demokrasi adına utanç verici bir kalkışma girişimine maruz kalmış, milli iradeye zarar verilmek istenmiştir. 15 Temmuz tarih sayfalarına kara bir leke olarak geçmiştir. Ülkemize ve milletimize karşı girişilen bu darbe girişimini tanımıyoruz. Milletin parasıyla alınan silahlarla milletin Meclisi'ni hedef alanlar, silahını sivil insanlara yöneltenler, ülkesinin en stratejik noktalarını hedef alanlar bu milletin askeri olamaz. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı girişilen bu kanunsuz kalkışmanın karşısındayız. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve demokrasiye karşı yapılan bu hain planı protesto etmek, aziz milletimizin birlik ve beraberliğini göstermek adına 15 Temmuz’dan Bugüne Çaycuma TSO camiası olarak meydanlardayız” dedi.

Okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından nöbet sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2127
09.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın