Pass

19 Eylül Gaziler Günü Çaycuma’da törenle kutlandı.

Atatürk anıtında düzenlenen törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, daire ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve yakınları katıldı.

Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Gaziler adına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Gaziler adına konuşmayı gerçekleştiren Hasan Kuzucu şunları söyledi; “Bizi bugünlere getiren, yaşanan olayları hatırlatan savaşlara ait tek canlı kanıtımız şu an aramızda olan gazilerimizdir. Gazilerimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yaşayan tarihimizdir. Bizlerde yaşayan tarihten ders alıp, daha çok çalışmalı ve güçlü olmalıyız. Ancak bu şekilde bize emanet edilen şehitlerimizin ve gazilerimizin kanları pahasına emanet etiği topraklarda hür ve özgürce yaşayabiliriz.”

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Uzman Kıdemli Çavuş Özgür Aydınlı yaptı. Vatan sevgisinin her Türkün en büyük tutkusu olduğunu belirten Aydınlı; “Vatan ve millet sevgisi ile dolu olan Türk insanının tek düşüncesi tam bağımsızlık ve ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüdür. Bunu sağlamak için de gerektiğinde şehit olacağını bilir ve buna tüm benliği ile inanır. Fakat bazen bu mertebe herekse nasip olmaz. Bir kısmı da bu aman uğruna başlatılan İstiklal Harbinin parolası ‘Ya İstiklal ya Ölüm’ olduğu düşünülürse bu sonuç kaçınılmazdır. Amacımız bu güzel vatan topraklarında insan gibi yaşamak ve çocuklarımıza da yine insan gibi yaşayabilecekleri güzel bir ortam bırakmak, hatta ülke sınırlarını da aşarak imkânlarımız ölçüsünde dünya barışına katkıda bulunmaktır” diye konuştu.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Öğretmen evi önünde halk ile gazilerin tanışma programı düzenledi.

Program sonunda gazilere çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Ülkemizin vatan olmasını sağlayan Türk bayrağının bu ülkede özgürce dalgalanmasını sağlayan en baştaki kişiler şehitlerimiz ve gazileridir. Onlara minnettarız. Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Devlet olarak gazilerimiz ihtiyacı olduğu zamanlarda yanlarında olmaya devem edeceğiz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3378
19.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın