Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 2016-2017 Yükseköğretim Akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeydi. 

Üniversitelerin akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle YÖK himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde ilk kez toplu olarak gerçekleştirilen "2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni"ne tüm üniversite rektörlerinin yanı sıra üniversiteleri temsilen belli sayıda akademisyen ve öğrenciler olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Törene Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte üniversitemizin senato üyeleri Prof. Dr. M.Haluk Güven, Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Prof. Dr. Şadi Şen, Prof. Dr. Ali Borazan, Prof. Dr. Yasemin Köse, Prof. Dr. Ali Azar, Prof. Dr. Selçuk Keser, Prof. Dr. Ferruh Niyazi Ayoğlu, Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Prof. Dr. Ahmet Altın, Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Prof. Dr. Baki Hazer, Prof. Dr. Sevim Çelik, Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Doç. Dr. Ahmet Özarslan, Doç. Dr. Aysel Memiş ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Çapar katıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2691
20.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın