Pass

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Ak Parti Gökçebey Teşkilatının kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin başta olmak üzere Cumhuriyet Savcılısı Fatma Kalender’e, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e, Malmüdürü Kadir Çelik’e, İlçe özel İdare Müdürü İzzet Turpçu’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’a, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Yaşar Sargın’a, ve Başhekim Uzm. Dr. Levent Eskici ’ye ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal’ı ziyarette bulundular.

Ziyaretler sonunda Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, “teşkilatımızı sürekli vatandaşlarımız ziyaret etmekte ve her türlü sıkıntılarını bizlerle paylaşmakta, bizde onların her alandaki sorularına cevap verebilmek adına kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Bu sebeple İlçe sınırları içerisinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2816
03.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın