Pass

Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Beldesinde, Çaycuma Gençlik ve Spor müdürlüğü ortaklaşa açılan Tekvando Kursu Kuşak sınavı yapıldı.

Nebioğlu Taekwondo Kulübünde gerçekleşen Kuşak Sınavına Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erkan Arslan, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Aksoy ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Muhammet Ardiç, Nebioğlu Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Başkanı Mustafa Ertuğrul, Mustafa İnce, Hakan Akbaş, Aydın Hancı katıldı.

Nebioğlu Taekwando kulübü Hocası Kadir Bölükcü, Beldede Taekwando kursunu açmakla çok güzel bir hizmet sunduklarını belirterek “Sporun her türlüsünün Gençlerin kötü alışkanlıktan uzak tutacağı inancındayım. Açılan kursumuza büyük katkıları ve destekleri olan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz ‘a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Erkan Arslan’a, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Oktay Aksoy ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Muhammet Ardiç’a  Nebioğlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Aydogan’a, Nebioğlu Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Başkanımız Sayın Mustafa Ertuğrul’a, Mustafa İnce; Hakan Akbaş, Aydın Hancı hocalarıma teşekkür ederim.

2016 yılı Mart ayından itibaren sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yoğun ilgi ile devam ediyoruz. Nebioğlu beldemizde branşımızı daha iyi yerlere getirerek 2017 yılına hazırlanıyoruz. Spora ve çocuklarına destek veren velilerimize de teşekkür ederek, sporcularıma başarılar diliyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2946
14.11.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın