Pass

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Kayseri’de askerlerimize yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Tunç, yaptığı açıklamada vatanın bütünlüğü için Türk Milletinin vatan hainleri için “idam” yönündeki beklentilerinin bir an evvel yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Kenan Tunç açıklamasında şunları söyledi: “İstanbul’da yaşanan terör olayı ve polislerimizin şehit edilmesinden sonra huzur şehri Kayseri’mizde de askerlerimizin alçakça bir saldırıya uğraması ve şehit edilmeleri milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır.

Aziz Milletimizin, terörü durdurmak ve bu gencecik evlatlarımızın tabutlara girmesini önlemek için devletimize her türlü desteği vereceğini gösterdiği bu günlerde devletimizden beklenen tescillenmiş vatan hainleri için darağaçlarını bir an evvel kurmasıdır. Geciken her saniye vebali ağırlaştırmakta, adaleti geciktirmektedir. Geciken adalet, adalet değildir. Bilinmelidir ki zalime merhamet mazluma ihanettir.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, devletimizden da kendi bekası için vatan hainleri hakkında milli iradenin beklentisi yönünde acilen bir karar almasını bekliyoruz.

Avrupa’ymış, Amerika’ymış, insan haklarıymış geçelim bunları. Bunların hepsi de iki balina için dünyayı ayağa kaldıran ama Müslüman çocuklarının katliamına seyirci kalarak iki yüzlülüğü yüzlerce kez tescillenen İslam düşmanı şebekelerdir.

Büyük Türk Milleti ve onun büyük devleti feraset, basiret ve cesaretle kendi kararını kendi verecek güçtedir. Ve Allah’ın izniyle de verecektir.

Aziz milletimizin ve çok değerli şehit ailelerimizin sabrı, birlik ve beraberliği hainlerin kahrolmasına, oyunlarının bozulmasına ve helakine vesile olacaktır.

Allah şehit ailelerine ve milletimize sabırların en güzelini versin… Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2758
20.12.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın