Pass

Çaydeğirmeni Türk Kızılay’ı Şube Başkanlığı’nın başlattığı “Halep İçin Elele” yardım kampanyasına yardımsever vatandaşlar yoğun ilgi gösteriliyor. Şube olarak iş adamları, esnaf ve vatandaşlardan kampanya için destek isteyen Türk Kızılay’ı Çaydeğirmeni Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret ederek kampanyaya destek istedi. Başkan Gebeş şahsi ve kurumsal olarak imkânları ölçüsünde “Halep İçin Elele” yardım kampanyasına destek verdi.

Türkiye’nin mazlum milletlerin yanında olmaya devam ettiğini ifade eden Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş, Ülkemizin güvenliği açısından Suriye’deki yangının mutlaka dinmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Gebeş; Türkiye’nin tam güvenliği için Suriye’de yaşanan savaşın sona ermesi şart. Halep’te sivillere yönelik saldırılar olduğunu görüyoruz. Devletimiz bu saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ediyor. Bizlerde yardımlarımızla savaş mağdurlarının yarasına bir nebze merhem olmaya çalışıyoruz.

Toplumumuz yapısı itibariyle yardımlaşmayı seven bir millet. Bizlerinde bölgede yaşayan insanların feryadına suskun ve tepkisiz kalmamız mümkün değil. Bu tür kampanyalar düzenleyerek yardımseverle ihtiyaç sahipleri arasında lokomotif görevi gören tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Çaydeğirmeni’nde böyle bir kampanya ’ya öncülük ettiklerinden dolaya Türk Kızılay’ı Çaydeğirmeni şubemizin yönetim kurulu ve üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2521
06.01.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın